PTC- Paid To Click

Här kommer jag försöka utreda begreppet med betalda mail, PTC och liknande sidor, samt komma med förslag på lämpliga sidor

 

Det här är något helt nytt för mig, och dom sidor jag listar nedan är dom som jag har letat fram som användarna verkligen får betalt för, det verkar inte vara riktigt säkert att man får det hos alla aktörer på marknaden nämligen. Det här sättet att tjäna pengar på kommer inte att göra dig rik i brådrasket, men jag har bestämt mig för att hålla alla dörrar öppna och pröva ALLA sätt jag kan hitta som INTE kostar något för mig! Det bästa sättet att tjäna på i dom här programmen verkar vara att rekrytera nya medlemmar! Så kom igen och hjälp mig lite nu! Jag börjar med att lista dom svenska sidor som jag använder, garanterat seriösa!

En sida som erbjuder lite ersättning är svenska Plus i kassan. Jag har själv inte kommit så långt där, men det går ut på att få rabatter när man handlar online, samt självklart att rekrytera medlemmar!

 

 

plusikassan.se

 

Sen har vi www.qassa.se, en blandsida kan man säga. Man tjänar Qoins på att ta emot mail, klicka på annonser och svara på undersökningar, men också genom att handla på flera kända svenska sidor!  

 

Diskutera eller kom med förslag på andra PTC-sidor!

AlertPay är ett måste vid den här typen av verksamhet! Gå med idag!

Registrera dig för PayPal och börja godkänna kreditkortsbetalningar på en gång.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)