Domain

Det optimala vore ju att få helt "passiva" inkomster, det vill säga tjäna pengar utan att behöva göra så mycket själv, det har dock visat sig vara svårt

Om du inte vill kosta på dig att köpa en domän så är den här sidan helt gratis att göra en hemsida på!

GRATIS hemsida!

Nå, då har du alltså en nystartad hemsida nu?

 

Det första du behöver göra är självklart att bestämma vad hemsidan ska handla om. Det finns hemsidor om allt mellan himmel och jord, men välj något som är ett intresse eller hobby!

 

Låt oss nu säga att du har skapat en hemsida som är färdig att ta emot besökare. Det brukar ta tid innan folk hittar till nya sidor, så försök få upp en "godtagbar" version så fort som möjligt. Det är bra att få andra sidor att länka till din sida, det höjer helt klart antalet besökare. Lägg till en länk till din sida hos några webbkataloger, här har ni länkar till några:
Svenskasidor.nu
Dagens länkar
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
Hotlinks
Snabblänkar - Startsida och nyhetsportal
Mer-trafik
Viraltrafik

Hur kommer då tjänandet av pengar in i bilden? Ja, man tjänar ju inga pengar bara genom att ha en hemsida, det är annonser som läggs in på sidan som drar in pengar.

 

En bra sida att starta med är google adsense, nackdelar är att det är google som bestämmer vilka annonser som ska visas.

Andra annonsprogram finns förstås också. Här får du de bästa, enligt mig:

Registera dig som affiliate till TradeTracker Sweden. Tradetracker är fantastiska att ha å göra med! Det klart bästa alternativet enligt mig! Du får en signup-bonus på 100kr dessutom!

Double.net är en bra start och likaså

Affiliator.com

Gör din egen gratis hemsida

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)